2 Problems – Help Please

Home Forums WordPress Theme Support BfastMag Pro 2 Problems – Help Please

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Raja CRN 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #9857

    First, I reported this a while back and didn’t check back to see that I’d gotten a response. You said you could fix it but needed my Login details. I’ll provide those below. But the problem was that upon inspection in Chrome, I get the following.

    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘length’ of undefined
    at v (bfastmag.global.js:1)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (bfastmag.global.js:1)
    at HTMLDivElement.d.complete (jquery.js:1)
    at i (jquery.js:1)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:1)
    at i (jquery.js:1)
    at n.fx.tick (jquery.js:1)

    You mentioned it was a conflict with a plugin and an easy fix. Can you take care of that please?

    PROBLEM #2

    On my home page, and only the Home page, above the Trending Ticker, I’m getting a transparent bar (showing the background pic) that says ‘page contents’. Can you fix this too? Not sure how that happened.

    Thank you.

    #9858
    This reply has been marked as private.
    #9862

    Raja CRN
    Keymaster

    Hello,

    Please disable your cloudflare rocketloader and inform us. clear cache from cloudflare or put it in a development mode. Because, our modifications not reflecting with cloudflare cache.

    Thanks

    #9863

    I have disabled Rocketloader and cleared both the Siteground and Cloudflare caches (twice).

    Thanks.

    #9864

    Raja CRN
    Keymaster

    Hello,

    Please enable the development mode in cloudflare.
    Thanks

    #9866

    Sorry I didn’t get back to you sooner. It was late and bedtime where I am.

    I have enabled development mode.

    Do you need me to clear the cache again?

    #9867

    Raja CRN
    Keymaster

    Hello,

    We’ll check it out. Thanks

    #9868

    Any progress?

    #9880

    I think I’ve been forgotten. Can you please look at this? It’s been more than 4 days since I enabled development mode.

    #9884

    Raja CRN
    Keymaster

    Hello,

    Those two issues are not theme related, since we don’t have script issues with other buyers. Your Plugins loading the scripts in wrong way. We’ve deactivated your plugins. Use autoptimize plugin to imprive pagespeed score.

    Thanks

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

Only Verified Customer of this Theme Can post reply to this Support Topic! .